Moving Records – Music Production & More

www.ginomusic.ro

Gheorghe Berghian, alias Gino, solist vocal, compozitor, textier si chitarist, si-a inceput activitatea artistica in anii 2000. Inregistrand primele piese in studioul lui Eduard Schneider, alias Dj Phantom, incepe sa apara in fata publicului cu numele de scena, Gino.

A fost finalist de doua ori la celebrul Festival de Muzica Usoara de la Mamaia, in anii 2008 si 2012, atat la sectiunea interpretare, cat si la cea de creatie. A lansat in anul 2012 primul album din cariera, intitulat “E iar Craciun!”, urmand ca in anul 2014 sa lanseze doua single-uri, “Ma prefac” și “Love is in the air”, compuse impreuna cu Bogdan Marian Tascau, alias Dl. Problema, produse de label-ul “Code Production” Bucuresti.

In perioada 2016 – 2019 mai lanseaza patru piese, “Declaratie de dragoste”, “Striga cu mine”, “Te iubesc” si “Magia mea”, in productie proprie. In anul 2018 lanseaza un alt album de Craciun, intitulat “Acum, in prag de sarbatori”.

Detine licenta si master in muzica, atestat de impresar artistic si este autorizat in organizarea de spectacole. Gino este fondatorul “GINO MUSIC” si “EXPERT G ENTERTAINMENT”, companii care se ocupa de productie muzicala, organizari de evenimente si impresariat artistic.

Pentru reduceri si muzica inainte de lansare!