Moving Records – Music Production & More

Stiri

Kit de comunicare corectă de criză


Kit de comunicare corectă de criză

Lipsa informațiilor corecte are o mare influență asupra inconștienței colective. Sunt foarte mulți oameni care nu știu și nu înțeleg ce este un coronavirus, ce este Covid-19, cum acționează ele, care sunt riscurile la care te expui și cum te poți feri.

Împreună cu amicul Dan Fințescu am avut o idee: hai să oferim informații simple și reale despre Covid-19, în limba română, oricui vrea să le comunice. Toate informațiile sunt traduse (fără niciun fel de adăugire) de pe site-ul Organizației Mondiale a Sănătății ( www.who.int ). Aceasta este și va rămâne singura noastră sursă de informații.

Imaginea, muzica și vocea sunt royaltyfree și pot fi folosite în orice mediu offline sau online, cu condiția ca folosirea lor să nu urmărească obținerea de profit. Nu vrem să fim menționați ca surse sau creatori, nu vrem like sau share. Vrem să postați, să le folosiți cât mai mult și pe cât mai multe din ele, astfel încât informații corecte să ajungă la cât mai mulți oameni.

La ce vă pot folosi: embed pe bloguri și website-uri, postări pe social media, firme care au ecrane LED publicitare, mijloace de transport în comun, orice sisteme de anunțuri publice, vitrine de magazine cu display-uri electronice.

Mai jos aveți link de download pentru primele 10 mesaje din această campanie (variante audio + video / doar audio) la calitate foarte bună. Planul nostru este să adăugăm săptămânal mesaje noi.

Pentru reduceri si muzica inainte de lansare!