Moving Records – Music Production & More

Stiri

The Puzzles - Rise And Shine

Primul single al trupei The PuZzles – Rise And Shine

DESCARCA GRATUIT

“Ne-am nascut in 2011 in scopul declarat de a canta exclusiv cover-uri, insa chimia formata intre noi a dat nastere unui stil propriu, inimitabil si usor de recunoscut.”

Robert

Robert
Liderul si solistul vocal al trupei, un bun entertainer, cel care imbina toate genurile muzicale cu succes, liantul intre personalitatile si stilurile diverse ale celorlalti membri ai trupei.
A pus bazele “The PuZzles” in anul 2011 in scopul declarat de a canta exclusiv cover-uri. A ales numele “The PuZzles” deoarece fiecare membru vine din zone muzicale diferite si au
personalitati diferite, insa chimia formata intre ei a dat nastere unui stil propriu, inimitabil si usor de recunoscut.

In primavara anului 2016 apare si prima piesa semnata “The PuZzles – Rise And Shine”, compusa impreuna cu echipa Moving Records.
Este o prezenta constanta pe scena muzicala, participand de nenumarate ori ca artist solo sau ca invitat special/colaborator al evenimentelor importante.
Isi dorea mereu sa fie inconjurat de oameni, sa transmita emotie si bucurie, iar aceste motive l-au indreptat catre muzica de la o varsta frageda.
A studiat Scoala Populara de Arte sectiunea canto – muzica usoara, continuandu-si studiile muzicale la Liceul de Muzica si Arte Plastice din Alba Iulia sectiunea canto clasic.
Printre artistii lui preferati se numara: Robbie Williams, Tina Turner, Bruno Mars, Stefan Banica Jr, Loredana Groza si Holograf.

Ovidiu

Ovidiu
Un pianist clasic de excepție, un profesor, un artist complet care intotdeauna isi lasa propria amprenta in interpretarea fiecarei piese din orice stil muzical.
A inceput studiul pianului la clasa profesoarei Rita Vrînceanu, in cadrul Liceului de Arte din Alba Iulia. A urmat apoi cursurile Liceului de Muzică „Dinu Lipatti” din Bucuresti, la clasa profesoarei Stela Avesalon; simultan a fost indrumat si de conf. univ. dr. Vlad Dimulescu de la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.
Mai departe a studiat pianul la Facultatea de Muzica a Universitatii „Transilvania” din Brasov, cu prof. univ. dr. Stela Dragulin si cu asist. univ. Horia Cristian, fiind indrumat si de pianistul Horia Mihail.
A terminat un master cu specializarea Piano Performance in anul 2010 la aceeasi Facultate de Muzica, la clasa prof. univ. dr. Stela Dragulin.
Incepand cu anul 2010 si-a extins din ce in ce mai mult „aria de manifestare” a talentului si in alte genuri muzicale, exprimandu-se atat in jazz cat si in rock, cu diverse trupe din Romania.

Andrei

Andrei
Basistul trupei, omul pe care se poate baza fiecare membru al trupei, un instrumentist cu o interpretare exacta, al carui repertoriu variaza intre muzica comerciala si muzica underground.
Totul a inceput ca un hobby, la varsta de 10 ani a luat primele ore de chitara clasica in particular. Apoi a urmat cateva cursuri de chitara la Palatul Copiilor unde a pus pentru prima data mana pe un bass si a intrat intr-o trupa de copii.
La varsta de 16 ani a urmat cursuri de chitara electrica dar si de chitara bass la Scoala populara de arta “Augustin Bena” din Alba Iulia, iar la varsta de 17 ani a format impreuna cu Robert trupa “The PuZzles”.

Calin

Calin
Un chitarist de o virtuozitate iesita din comun si dotat in acelasi timp cu o sensibilitate muzicala pe masura, profesor de chitara, fiind membrul trupelor de renume international Necrovile si Clitgore.
La doar 6 ani a inceput sa studieze pianul, iar in timpul liceului a realizat ca instumetul sau preferat este chitara, instrument la care canta de peste 23 de ani. A studiat Academia de
Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca si in prezent este profesor la Liceul de Muzica si Arte Plastice din Alba Iulia.
A sustinut peste 200 de concerte in 18 tari, a lansat doua albume impreuna cu trupa Necrovile, unul in America, altul in Europa.
Alaturi de trupa Clitgore a sustinut mai mult de 100 de concerte in Europa si a lansat un album in America.
Asculta: Metallica, Pink Floyd, Queen si Necrophagist.

Laur

Laur
Bateristul trupei, un adevarat metronom cu un extraordinar simț ritmic si o sensibilitate muzicala aparte, cu o vasta experienta muzicala pe scena nationala a muzicii rock.
Primul contact cu tobele l-a avut la varsta de 14 ani, fiind autodidact. A activat de-a lungul timpului in 8 trupe, fie ca membru full-time, fie colaborator.
Din anul 2013 este una din cele 6 piese care alcatuiesc “The PuZzles”.
Preferințele sale muzicale sunt in sfera rock-ului clasic: Led Zeppelin, Deep Purple, Rush, Winger, The Who, Dio, Yes, Them Crooked Vultures, Black Sabbath, Toto, Black Country Communion, Rainbow, Whitesnake, KISS.

Liviu

Liviu
Violonistul trupei are o sensibilitate aparte pe care o transmite oamenilor prin vioara!
A studiat:
• Royal Academy of Music (Academia Regala de Muzica) – Londra, Marea Britanie, sectia de interpretare muzicala instrumentala, muzica de camera si orchestra- instrument principal viola
• Academia de Muzica “Gheorghe Dima” – Cluj Napoca, absolvent cu diploma de licenta al facultatii de interpretala muzicala sectia intrumentala, instrument: viola
• Liceul de Muzica si Arte Plastice – Alba Iulia
In cadrul studiilor efectuate, a urmat cursuri intesinve de muzica de camera, orchestra si dirijat orchestra.
De-a lungul timpului a avut colaborari si turnee cu Orchestra Southbank Sinfonia din Londra, Filamonica de Stat din Sibiu, recitaluri si concerte de muzica de camera, solistice si orchestrale in Romania, Anglia, Germania, Franta, Suedia.
Printre bursele si meritele obtinute se numara:
• Bursa Completa de Studii la Academia Regala de Muzica din Londra
• Bursa “Ion Ratiu” acordata de Fundatia Familiei Ratiu din Londra
• Bursa de studii acordata de fundatia “Children’s High Level Group” condusa de Baroneasa Emma Nicholson
• Delegat al Romaniei la Parlamentul Tinerilor Europeni – sesiunea extraordinara de la Stockholm – Suedia 2001
In prezent este si dirijorul Orchestrei de Camera a Judetului Alba.

DESCARCA BROSURA DE PREZENTARE – THE PUZZLES
Pentru reduceri si muzica inainte de lansare!