Moving Records – Music Production & More

Stiri

Single nou: The PuZzles – Romania, Te Iubesc

Despre „România, Te iubesc” am putea să spunem că este o piesă manifest și la fel de bine o declarație de dragoste pentru România, pe care băieții de la The PuZzles doresc să o împartășească.

Ritmul vivace și antrenant al piesei, cu influențe Funk și pigmentat cu nuanţe folclorice, transmite din energia băieților și diversitatea muzicală pe care aceștia o abordează.

În primăvara din 2016 ne spuneau „Rise and Shine”, prima piesă a trupei, iar acum au ales să înceapă primăvara prin efervescenta România Te iubesc, realizată tot în colaborare cu echipa Moving Records.

„Trupa The PuZzles și-a început activitatea în anul 2011, pe atunci cu scopul declarat de a cânta exclusiv cover-uri, dând glas diverselor evenimente la care erau invitați (petreceri, aniversări, nunți etc.).

Însă, de multe ori în viață pornim la drum cu un gând și să ne trezim că lucrurile nu funcționează chiar așa. De data asta, au funcționat mai bine decât credeam și spre bucuria noastră, din potrivirea noastră  au rezultat până acum două piese și nu vrem să ne oprim aici”, ne-a împărtășit Robert Gavrilaș, solistul trupei The PuZzles.

Video

Pentru reduceri si muzica inainte de lansare!