Moving Records – Music Production & More

Stiri

Timeea - Mult Mai Bine

Timeea lanseaza piesa “Mult mai bine”

O fată frumoasă, care poate fi confundată ușor cu Antonia, o melodie care are toate șansele să devină hit și un videoclip pe măsură. Toate acestea garantează succesul piesei „Mult mai bine”, un produs realizat de Moving Records în colaborare cu Timeea Mureșan.

Au ales ca vocea pentru această melodie să fie a Timeei Mureșan, o tânără de 20 de ani din Sânnicolau Mare, studentă în Pitești.

Această colaborare a început în vară, când a văzut-o pe Timeea la un concurs de talente din Alba Iulia. De la o simplă întâlnire până la o colaborare care are toate șansele să devină un succes a mai fost un pas.

Filmările clipului au durat trei zile și au fost realizate de Lucian Craiu (montaj, imagine, screenplay), Andrei Iancu (imagine) și Andy Ghișoiu (montaj, screen play), Cosmin Beloklavek (screen play) și Alina Popa (make-up).

„Mult mai bine” este povestea unei tinere independente care își dă seama că fericirea ei nu depinde de o altă persoană și pune punct unei relații care nu îi făcea bine”.

„M-am mutat în Pitești pentru a studia muzică. Sunt studentă la facultatea de Pedagogie Muzicală și mi-am descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 15 ani,când am decis că asta este scopul meu în viață. Destinul mi-a dat oportunitatea de a face aceasta piesă,de a avea parte de oameni dornici să ma ajute în indeplinirea visului. Sunt recunoscatoare celor care m-au susținut și încurajat în acest drum”, a spus Timeea.

Video

Pentru reduceri si muzica inainte de lansare!