Moving Records – Music Production & More

Stiri

Silvan Stancel - Doar Tu [COVER]

”Doar tu”, noul single al artistului albaiulian Silvan Stâncel. ”Cred că multă lume se va regăsi în acest cântec”

Artistul albaiulian Silvan Stâncel lansează, în luna iunie, în România, un nou single. ”Doar tu” este noul titlu din repertoriul artistului și a fost prezentat în premieră în Franța, la Avignon, în cadrul Festivalul Andaluz de Muzică Flamenco Avignon 2016, unde Silvan a susţinut un concert și a lansat în limba spaniolă primul său volumul de versuri Increible.Amo.

DOAR TU este un cântec de dragoste care, în cuvinte puține, pune în discuție relațiile interumane cu o dinamică nu întotdeauna logică sau rațională… „dacă tu mă iubești, dacă eu te iubesc…de ce ne certăm, pentru Dumnezeu… „.

”DOAR TU este puțin despre fiecare cred eu… în orice relație umană există probabil momente de cumpănă și de viziuni diferite, însă acolo unde există iubire există și soluții pentru a merge mai departe, în caz contrar drumurile se despart. Cred că multă lume se va regăsi în acest cântec și probabil acesta este și motivul pentru care într-o săptămână de la difuzarea pe Youtube piesa are deja câteva mii de vizualizări. Mulțumesc Moving Records pentru profesionalism și colaborare ! Sper să vă placă… DOAR TU ”, spune Silvan Stâncel.

Pentru reduceri si muzica inainte de lansare!